Január

2010.01.29 Kútba esett állat mentése Miháld

 

Bejelentés érkezett, hogy egy kiszáradt használaton kívüli kútba esett egy macska. A leeresztett létrán az állat saját erejéből mászott ki.

 

Kapcsolódó: Galéria: 2010.01.29 Kútba esett állat mentése Miháld

 

2010. 01. 10. KÖSZÖNJÜK!

 

Köszönjük a Független Hírügynökségnek, a Hírtvnek, a Kanizsa Rádiónak, a Miháld az én falum blognak, a Nagykanizsai Hivatásos Önkormányzati Tűzoltóságnak, a Zalai Hírlapnak, a Zala Megyei Tűzoltó Szövetségnek és mindenkinek akiről talán nem is tudjuk, hogy foglalkozott ügyünkkel, segített bennünket.


Köszönjük a Nagykanizsai Rendőrkapitányság és a Zalakarosi Rendőrőrs nyomozóinak és rendőreinek, áldozatos, talán már erejükön felül végzett munkáját. Köszönjük mindenkinek aki tevékenyen vagy információval segítette a nyomozást, melynek eredményeként eltulajdonított eszközeink maradéktalanul visszakerülhettek hozzánk.

Végül és szó szerint nem utolsó sorban, viszont kiemelten, köszönjük Miháld lakóinak, hogy mellettünk álltak a nehéz órákban és olyan támogatásról és összefogásról tettek bizonyságot melyről álmodni sem mertünk. Reméljük nem lesz alkalmunk megszolgálni.

 

 

Viszont ha szükség lesz ránk mi ott leszünk.

 

 

A Miháldi Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai.