2016

 • Július

  2016.07.16. Miháld útra dőlt fa 

   

  A Katasztrófavédelem megyei ügyeletéről kaptuk a riasztást, Miháld 6817. számú útjára dőlt fáról. A heves esőzès ès a szél miatt kidőlt fát a miháldi önkèntes tűzóltók távolìtották el az úttestről.

 • Május

  2016.05.28 Pécs Misina tv toronyfutó verseny 

   

  Egyesületünk pár tagja részt vett Május 28-án a pécsi misinai tv torony futó vesenyen. Soha ilyen megmérettetésen nem vettek részt a 25.emelet magas és 459 lépcsőfokból álló tv torony nem tántorította el őket. Mindannyian sikeresen feljutottak a lépcsőket maguk mögött hagyva teljes menetfelszerelésben.Mindannyian büszkék vagyunk rájuk hiszen meg mutatták, hogy egyesületünk számára nincs lehetetlen. Gratulálunk a tagoknak.

   

   

  Tóth Zsófia
  Ifj. Takács János
  Herbály József
  Németh Róbert

 • Április

  2016.04.23-24 Ifjúsági CTIF Verseybíró képzés

   

   

  Egyesületünk két tagja Április 23-24-én részt vett Szombathelyen a Magyar Tűzoltó Szövetség által hirdetett Ifjúsági CTIF versenybírói képzésen. Sikeresen el végezték a tanfolyamot így a csapatunk két Ifjúsági CTIF versenybíróval gyarapodott. A két napos képzésen átvették az ifjúsági CTIF szabályzatott illetve módosították azt. A részt vett tagoknak gratulálunk.

  Takács Katalin
  Németh Róbert   


 • Március

   2016.03.23. Pat Kéménytűz

   

   

  A katasztrófavédelem megyei ügyeletéről kaptuk a riasztást, Pat területén lévő Kéménytűzről. A helyszínre érkezésünkor kiderült, hogy a kéményben fel gyülemlett anyagok okozták a tüzet. A kémény ki űrítéséfel sikerült meg fékezni a további veszély helyzetet. A beavatkozáson a nagykanizsai hivatásos tűzoltók illetve a miháldi önkéntes tűzoltók vettek részt.

 • Január

  2016.01.01. Miháld Kéménytűz

   

  A Katasztrófavédelem megyei ügyeletéről kaptuk a riasztást, Miháld településén levő lakóház kémény tűzről. Helyszínre érkezésünkkor a terület át vizsgálása után a kéményben található izzó parázs eltávolításával sikerült megfékezni a további veszély helyzetet. A beavatkozáskor a zalakarosi hivatásos, a nagykanizsai hivatásos illetve a miháldi önkéntes tűzoltók vettek részt.