2013

 • Szeptember

  2013.09.21. Böhönye. Gyakorlat.

   

  A böhönyei Önkormányzati Tűzoltóság gyakorlatán vehettünk részt. A lehetőséget ezúton is szeretnénk megköszönni. Rendkívül tanulságos és hasznos nap volt.

   

  Kapcsolódó: Nincs kapcsolódó galéria


   

 • Július

  2013.07.06. Miháld. Útra dőlt fa.

   

  A Katasztrófavédelem megyei ügyeletétől kaptuk a riasztást, hogy Miháld belterületén a heves vihar egy fűzfát az közútra döntött. A műszaki mentés során a fa feldarabolásra került és az úttestről el lett távolítva. A beavatkozáson a Nagykanizsai Hivatásos Tűzoltó-Parancsnokág zalakarosi örsének tűzoltói és a Miháldi Önkéntes Tűzoltó Egyesület tűzoltói vettek rész.

   

  Kapcsolódó: Nincs kapcsolódó galéria


   

 • Május

  2013.05.30. Nemesdéd. Közlekedési baleset.

   

  A Katasztrófavédelem megyei ügyeletétől kaptuk a riasztást, hogy Nemesdéd külterületén egy bort szálltó kistehergépjármű a síkos úton megcsúszott és az útmenti árokba, tetejére fordult. A gépjármű az árokból való eltávolítása során kerekeire lett állítva és autómentővel elszállításra került. A beavatkozáson a Böhönyei Önkormányzati Tűzoltóság és a Vései illetve Miháldi Önkéntes Tűzoltó Egyesület tűzoltói vettek rész.

   

  Kapcsolódó: Nincs kapcsolódó galéria


   

 • Március

  2013.03.16. Pat. Hótoló az árokban.

   

  A Katasztrófavédelem megyei ügyeletétől kaptuk a riasztást, hogy Pat külterületén a közútkezelő hótoló járműve az árokba csúszott. A gépjárművet a Nagykanizsai Hivatásos Tűzoltóság daruja csörlő segítségével húzta vissza az útra. A beavatkozáson a Nagykanizsai Hivatásos Tűzoltó-Parancsnokág nagykanizsai parancsnokságának és zalakarosi örsének tűzoltói illetve a Miháldi Önkéntes Tűzoltó Egyesület tűzoltói vettek rész.

   

  Kapcsolódó: Nincs kapcsolódó galéria


   

 • Február

  2013.02.16. Pat. Szénmonoxid érzékelő jelzés.

   

  A Katasztrófavédelem megyei ügyeletétől kaptuk a riasztást, hogy egy pati magánháznál a szénmonoxi érzékelő magas szénmonoxid szintet jelzett. A lakóház át lett szellőztetve és az illetékes kéményseprő értesítve lett.  A beavatkozáson a Nagykanizsai Hivatásos Tűzoltó-Parancsnokág zalakarosi örsének tűzoltói és a Miháldi Önkéntes Tűzoltó Egyesület tűzoltói vettek rész.

   

  Kapcsolódó: Nincs kapcsolódó galéria


   

 • Január

  2013.01.17. Sand. Útra dőlt fa.

   

  A Katasztrófavédelem megyei ügyeletétől kaptuk a riasztást, hogy Sand külterületén fák dőltek a közútra. A műszaki mentés során a fák feldarabolásra kerültek és az úttestről el lettek távolítva. A beavatkozáson a Nagykanizsai Hivatásos Tűzoltó-Parancsnokág nagykanizsai parancsnokságának tűzoltói és a Miháldi Önkéntes Tűzoltó Egyesület tűzoltói vettek rész.

   

  Kapcsolódó: Nincs kapcsolódó galéria